EETHUIS 1000 EN 1 NACHT BERGEN OP ZOOM

EETHUIS 1000 EN 1 NACHT BERGEN OP ZOOM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 895 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis 1000 en 1 Nacht Bergen op Zoom. Meer weten? Ontdek meer

21 sep 2022 om 22:27 Was weer top. Erg lekker, ook de vegetarische opties zijn super.
18 sep 2022 om 20:17 Verrukkelijk! De gebraden halve kip met extra’s en Ayran is een heerlijke aanrader
18 sep 2022 om 10:57 Goede proporties. Alleen mag er wel meer kruiden gebruikt worden voor de gegrilde kip en rijst. Verder zijn de Indiase pittige gehaktballetjes niet zo pittig en wordt er iets te veel tomatensaus gebruikt.
11 sep 2022 om 17:51 Zoals altijd heerlijk eten! En een heerlijke brownie pizza, super lief!
5 sep 2022 om 18:54 Het menu en de bereiding zijn verbeterd, heel fijn!
31 aug 2022 om 15:34 Weer als vanouds heerlijk gegeten. De bezorger was wat later maar er was keurig over gebeld, geen probleem dus. Eten lekker warm.
25 aug 2022 om 11:06 Ik had een schotel met rijst en kip besteld was heerlijk vooral sausje wat erbij zat ,eten was goed verpakt was nog goed warm.hier ga ik zeker vaker bestellen !
24 aug 2022 om 22:09 We hebben super lekker gegeten. Alles vers en smakelijk
24 aug 2022 om 20:29 This place has chosen the best possible name because every time we order from here, we enjoy a feast like in the tales of the 1001 nights. Amazing! Delicious! Best restaurant in Bergen op Zoom
23 aug 2022 om 21:38 Lauw eten, plat brood rook alsof het in de asbak gebakken was. Steen in de baklava. Falafel was wel lekker.
20 aug 2022 om 21:04 Heerlijk gegeten , netjes verpakt , warm . Bezorging op tijd. Aanrader!
10 aug 2022 om 20:46 Zoals altijd