EETHUIS 1000 EN 1 NACHT BERGEN OP ZOOM

EETHUIS 1000 EN 1 NACHT BERGEN OP ZOOM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 276 beoordelingen
14 aug 2020 om 21:35 Bezorging prima op tijd, eten goed maar jammergenoeg nog nauwelijks warm
9 aug 2020 om 21:26 Eten was weer heerlijk en bezorging op tijd.
5 aug 2020 om 19:19 Heel verrassend en verzorgde 1001 nacht schotel. Was erg lekker veel verschillende hapjes. Inderdaad voor herhaling vatbaar!
3 aug 2020 om 10:45 Erg lekker, netjes afgeleverd, zeker voor herhaling waard...!
31 jul 2020 om 21:59 Wat hebben we genoten van het lekkere Mezze pakket! Je kunt merken dat het met liefde bereid is. De bezorging was een klein beetje later dan we vooraf hadden aangegeven, maar met het warme weer (35 graden +) hebben we daar alle begrip voor!
31 jul 2020 om 21:27 De bezorging was echt top! Het eten overigens ook.
28 jul 2020 om 10:03 Bezorging was precies in de tijd die was doorgegeven via Thuisbezorgd. Het eten was heel lekker, vol van smaak en een keer wat anders dan normaal. Zeker een aanrader.
22 jul 2020 om 22:06 Goede bezorging en heerlijk eten.
19 jul 2020 om 10:59 Erg lekker. Helaas dezelfde ervaring dat t eten niet rechtop vervoerd was.
16 jul 2020 om 21:21 Het eten was verrukkelijk. Het enige dat erg jammer was, was dat de verpakking niet recht was vervoerd. Waardoor alles door elkaar gehusseld zat. Dat was een beetje jammer. Voor de rest, heerlijk, zoals gebruikelijk!
15 jul 2020 om 19:48 Bezorgtijd.. van 35 werden er 50. Eten viel wat tegen waar we vorige super enthousiast waren vond ik het nu minder goed... helaas..
12 jul 2020 om 20:33 Ruim 90 minuten moeten wachten, koud en klef eten....wij gaan niet een tweede keer bestellen. Was zeer teleurstellend. Twee keer moeten bellen waar het eten bleef....en toen was het ook nog eens koud...